İşçilere Tarihi Promosyon Ödemesi: 26,500 TL İçin İmzalar Atıldı

Çalışanlara seçim öncesinde yüksek miktarda promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. İşçilere 26,500 TL tutarında promosyon ödeneceği belirtildi.

İşçilere Tarihi Promosyon Ödemesi: 26,500 TL İçin İmzalar Atıldı

Seçim öncesi gelen son haberle birlikte çalışanlara yüksek promosyon ödemesinin yapılacağı vurgulandı. İşçilere tek seferde 26,500 TL’lik promosyon ödeneceği bildirildi!

Mart ayı promosyon miktarları tek tek belirlenmeye devam ediyor! Bu kapsamda kadrolu işçilerin tek seferde 26 bin 500 TL promosyon alacağı haberi geldi.

Memur ve işçiler maaşlara gelecek zammı merakla beklerken, promosyon ödemelerini de yakından takip ediyorlar. Zira geçim sıkıntısı nedeniyle promosyon ödemeleri kamu çalışanlarına kısa bir süre de olasa rahat bir nefes aldırıyor

Kişi başı 26.500 TL promosyon

Bu defa müjde den rekor promosyon ödemesi Eskişehir’den geldi. Odunpazarı Belediyesi tarafından ihaleye sunulan promosyonda İş Bankası ile imzalar atıldı ve işçilere 32.700 TL nakit promosyon ödemesi sağlanacağı paylaşıldı.

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.