Tecrübe şartı aranmıyor! Vakıfbank müşteri temsilcisi alımı yapıyor

Vakıfbank tecrübesiz personel alımı gerçekleştiriyor. Bankadan gelen açıklamaya göre müşteri temsilcisi kadrolarında çok sayıda kişi istihdam edilecek. Başvuru şartları resmen açıklandı.

Vakıfbank bünyesin de çalışmak mı istiyorsun? İşte bu ilan tam sana göre! Vakıfbank her yıl milyonlarca personel alımı ilanları yayınlanıyor. 2023 yılının başlamasıyla birlikte de Ocak ayı bitmeden yüzlerce personel alımı için ilan verdi. Alımlar da başvurular Vakıfbank bünyesin de tüm Türkiye’den kabul edilecektir. Her öğrenim düzeyine uygun ilanları bünyesin de barındıran Vakıfbank ilanları için başvuru şartları belli oldu ve başvuru ekranı aktifleşti!

Vakıfbank Müşteri Temsilcisi Alımı Başvuru Koşulları Nedir?

Vakıfbank tarafından yayınlanan ilana başvuru yapmak isteyen adaylar düzgün diksiyona sahip olmalıdırlar.

Ekip çalışmasına uygunluk sağlamak ve gerekli durumlar da vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurması şartı aranmaktadır.

Adaylar başvurularını başvuru tarihini dikkate alarak yapmaları gerekmektedir.

İşe alınacak personeller Türk vatandaşı olacağı için farklı etnik kökene sahip adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen erkek adayların askerliğini tamamlamış veya muaf olmuş veya tecilli olması gerekmektedir.

Vakıfbank bünyesin de yapılacak olan arşiv soruşturmasın da olumlu sonuçlanması gerekmektedir.

Adayların kamu haklarından mahrum olması durum da başvuruları geçersiz kabul edilecektir.

Bay ve bayan personel alımı yapılacaktır.

18 yaşından küçükler başvuru da bulunamayacağı gibi söz konusu ilan için üst yaş sınırı Banka tarafından belirtilmemiştir.

Banka Personeli Alımı Başvuru Tarihi Nedir? Başvurular Nasıl Yapılacak?

Vakıfbank bünyesin de yayınlanan ilanlar için banka personel alımı başvuru ekranı sürekli aktif hale gelmiştir. Adaylar başvurularını Vakıfbank personel alımı ekranı üzerinden online olarak yılın her günü başvuru da bulunabilir. Banka ihtiyaç halin de adaylara geri dönüş yaparak işe alım süreçlerini onaylar. Adaylar başvuru sırasın da Vakıfbank sitesine aktif olarak kayıt olmaları ve başvur sırasın da istenilen bilgileri eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir. Aksi taktir de başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Sizlere aşağı da vermiş olduğumuz başvuru linkinden kolaylıkla başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Başvuru ekranı

Kamu Personel Alım İlanlari Haberleri