Dacia Duster Modellerinde ÖTV Çılgınlığı, 512 Bin TL'den Başlayan Sıfır Km Duster Fırsatları!

Her zaman muadillerinden ucuz araç satışıyla ülkemiz piyasasında geniş bir yer tutan Renault ortaklı Dacia Duster fiyatları ile piyasada dengeleri değiştirecek.

Son yapılan ÖTV matrah indirimi zaten genel piyasada fiyatları aşağı çekmişken, Dacia Duster modelleri de en ucuz SUV fiyatları hazırlamıştır. Yılbaşına doğru gidilen şu günlerde, sıfır araç almak hayal olmanın ötesine geçiyor.

Dacia Duster Essential 1.0 TCe Fiyatı 512 Bin TL!

Dizel araçların ülkeye girişinin azalması ve tercih edilebilirliğinin azalmasıyla birlikte Dacia Duster modelleri de benzinli motor seçenekleriyle satışa çıkıyor. 1000 cc motor hacmiyle hem vergisi düşük hem de turbolu motor olmasıyla performans kaybı yaşatmayan Dacia Duster Essential paket sadece 512 Bin TL’ye anahtar tesilm alıcı bekliyor.

İndirimin gerçekleştiği an itibariyle plazalara yoğun bir telefon trafiği geldiği bilgisi alındı. Bu fiyatlara sıfır araç almak bile çok zorken, Dacia firması aynı fiyatlara SUV satışı gerçekleştirmeye başladı.

90 beygir gücüne sahip 1.0 benzinli motorunu, manuel şanzıman ile sunuyor. 4x2 çekiş özelliğine sahip aracın SUV sınıfında olduğu tekrar belirtilmelidir. 999 cc motor hacimli olmasına rağmen, turbo özellikli motoru sayesinde 1.6 performansı alınabiliyor.

Otomobil kategorisindeki Dacia modellerine göre çok üst bir donanım seviyesine sahip olan Dacia Duster fiyatları ile de daha çok tercih edilmeye başlandı.

Dacia Duster 1.0 TCe Essential Paket İçeriği

Bir arazi aracı olması nedeniyle adaptif far ve sis farı özelliğinin yanına halojen far özelliği de eklenmiştir. Dacia Duster 1.0 TCe Essential paket içeriği yol bilgisayarı ve start stop gibi lüks özelliklerle donatılmış haldedir.

Arka koltukların katlanabilir olması, aracı arazi kullanımına uygun hale getirmek için tasarlanmış. Buna ek olarak otomatik kararan dikiz aynası ve hız sabitleyici gibi sınıfının çok aranan özellikleri de araca eklenerek fiyat/performans ürünü olması sağlanmış.

​​​​​​​

Elbette arazide kullanılacak olması nedeniyle lastik arıza göstergesi hayati bir öneme sahiptir. Bununla birlikte diğer güvenlik sistemlerini de barındırır. Çok sayıda hava yastığının yanında çocuk kilidi ve isofix gibi çocuk dostu donanımlara da sahiptir.

Dacia Duster fiyatları 512 Bin TL ile 691 Bin TL arasında değişiklik göstermektedir.

Gündem Haberleri