5 Yıl Vadeli Krediler İçin 100 Bin TL Kredi Veriliyor! Tam Tamına 90 Gün Ertelemeli Olacak!

Bankalar tarafından 5 yıl vadeli krediler için 100.000 TL'lik son dakika kredi imkanı sunuldu. ihtiyaç kredilerinde uzun vadeli kredi seçeneği sağlandı.

5 Yıl Vadeli Krediler İçin 100 Bin TL Kredi Veriliyor! Tam Tamına 90 Gün Ertelemeli Olacak!

Toplam vadesi 100 bin liranın üzerinde olan 5 yıl vadeli krediye başlandı. Kredi kullanıcılarına ödemelerini ertelemeleri için 90 günlük bir pencere sunulmaktadır. İhtiyaç kredisi başvurusu da bir diğer seçenektir. En son program kapsamında ihtiyaç sahiplerine 60 ay vadeli kredi verilmektedir. Kredi kampanyası, başta kamu bankaları olmak üzere özel kuruluşlar tarafından da başlatıldı. Kredi kullanmak için kişinin şartları yerine getirmesi gerekmektedir.

Ziraat Bankası Kredi Koşulları

Ziraat Bankası resmi internet sitesinde 5 yıl vadeli ve 100 bin liranın üzerinde kredi vereceğini açıkladı. Vatandaşların kredi kullanabilmesi için şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Başvuru sahiplerinden ipotek istenecek ve alınan bilgilere göre bilirkişi değerlendirmesinin değerine göre değer verilecektir. 36 ay ve 60 ay vadeli kredi paketleri, ön koşulların sağlanması halinde kullandırılacaktır. İhtiyaç kredisi başvuruları online olarak veya yakındaki banka şubelerinden yapılabilir. Ayrıca tüm kredilerde ilk ödemeyi üç ay erteleme seçeneği de bulunmaktadır.

Emekli maaşı alanlar, Ziraat Bankası'ndan aldıkları emeklilik hesapları ile birlikte internet bankacılığı hizmetlerini kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler. Emekli maaşı alan her vatandaş, ihtiyaç kredisi almayı tercih etmesi durumunda doğru faiz oranları ile kredi taksitleri yapar. Beş dakikada başvuru alabileceğiniz bu kampanyalarda tüm katılımcılar memnun kalıyor.

Vakıfbank 100.000 TL İhtiyaç Kredisi

Bir diğer devlet bankası olan Ziraat Bankası'na benzer şekilde Vakıfbank da 100 bin liraya varan 60 ay vadeli kredi imkanı sunuyor. Eğer ipotek sağlayabilirseniz bankalar size kredi verir. Banka, müşterilerine sunacağı düşük faizli kredileri açıkladı. Vakıfbank aracılığıyla 100.000 TL tutarında krediye katılım için ipotek gereklidir. İpotek onaylanmazsa, banka en fazla 36 ay vadeli kredi verecek. 5 yıl vadeli olacak krediler emekliler, işçiler, çiftçiler ve sivil personele kullandırılacak. Kabul edilecek kredi limitleri faiz oranlarını belirlemektedir. Kredi hesaplamaları ve faiz oranları için bankanın web sitesine bakın.