Akbank EFT ve Havale Ücretleri

Akbank havale ücretleri genellikle nereden işlem yapıldığına göre değişmektedir. Para gönderme işlemi genel olarak düzenli ise daha indirimli şekilde tamamlanmaktadır.

Akbank EFT ve Havale Ücretleri

Akbank havale ücretleri genellikle nereden işlem yapıldığına göre değişmektedir. Para gönderme işlemi genel olarak düzenli ise daha indirimli şekilde tamamlanmaktadır. Mobil, kasa, ATM gibi seçeneklerde para gönderme limitlerine göre uygun ücretlendirmeler gözlenebilir.

Akbank EFT Ücretleri

Akbank EFT ücretlendirmesinde 1000 TL’lik işlemlerde 1,55 TL düzenli işlem miktarıdır. Mobil bankacılık ve internet bankacılığını sıkça kullanıyorsanız düzenli işlem bilgisi vermeniz önerilir. ATM üzerinden EFT işlemi yapılacaksa, örneğin AXESS kartınızı kullanacaksanız 5,44 TL -7,79 TL ücretler görülebilir.

Akbank Havale Ücretleri

Akbank havale ücretleri banka kendi sayfasında da yer aldığı üzere aşağıdaki bilgilere yer vermektedir:

  • Mobil ve internet bankacılığında 0-1000TL arası düzenli havalede 0,77 TL ücret alınmaktadır. 1000 TL-50000 TL arasında 1,55TL alınmaktadır. 50.000TL ve daha üzerindeki miktarda ise 19,48 TL işlem ücreti alınmaktadır.
  • Müşteri iletişim merkezi kullanılarak hesaptan hesaba işlemlerde 1000 TL’ye kadar 3,89 TL, 50.000 TL’ye kadar 7,79 TL alınmaktadır. 50.000TL üzerindeki para gönderimlerinde 77,97 TL işlem ücreti alınmaktadır.
  • ATM cebe havale işlemlerinde en azdan maksimum miktara kadar sırasıyla: 2,72 TL, 5,44 TL,38,88 TL işlem ücretleri alınmaktadır. Bu işlemlerde düzenlilik aranmamaktadır.
  • Mobilden telefon numarası ile hesaba havale ücreti 1000 TL altı için 0,77 TL olarak belirlenmiştir. Aynı işlemin 50.000 TL’ye kadar limitinde 1,55 TL ücret alınır. Cep telefonuna havalede 50.000 TL ve üzeri miktarda ise 19,48 TL işlem ücreti alınmaktadır.
  • Akbank asistan ve diğer ayrıntılar için akbank.com/tr-tr/genel/Sayfalar/Urun-ve-Hizmet-Ucretleri.aspx adresine bakılması önerilir.

AKBANK FAST İşlem Ücreti Ne Kadar?

Akbank fast ücreti gönderilen miktar ve saate göre değişmekle beraber genellikle 1,80 TL ve 10 TL arasında ödenmektedir. İş saatlerinin dışındaki zamanlarda işlem başı ücretlendirme bir miktar daha çoktur.

Kolay Adres Yöntemiyle Para Gönderme

Akbank internet bankacılığı üzerinden kaydını oluşturan müşteriler para gönderecekleri adresi kayıt altına alarak avantaj sağlamaktadır. Kolay Adres sistemi sayesinde tekrar IBAN numarasına gerek kalmadan hemen para transferini yapabilirsiniz.

Adres kaydını yapmak için ekrandaki kayıt bölümüne Kolay Adres kısmını işaretlemelisiniz. FAST ile para gönderme pratik sonuçlar vermektedir.