İş Bankası'ndan 10 Bin TL Faizsiz Nakit Avans

Türkiye İş Bankası'ndan, yeni İş Bankalı olanlara 10 Bin TL faizsiz, taksitli nakit avans!

İş Bankası'ndan 10 Bin TL Faizsiz Nakit Avans

Ekonomide çalkalanmaların olduğu bu zamanda, acil nakit paraya ihtiyacı olan bir çok vatandaş uygun faiz oranları ile kredi veren banka arayışına girdi.

Son günlerde bir çok banka gerek mobil uygulamaları üzerinden, gerekse şubelere gidip yeni müşteri olmak isteyen vatandaşlara sağladıkları ayrıcalıkları duyurmaya başladı.

Bankalar yeni müşteri fırsatlarını gündeme getirirken en büyük fırsat Türkiye İş Bankası'ndan geldi.

Türkiye İş Bankası'nın duyurduğu yeni kampanyaya göre, İş Bankası'nın mobil uygulaması olan İş Cep'i indiren ve yeni müşteri olarak kayıt yaptıran vatandaşlar, kredi kartı başvurusunda bulundukları taktirde anında 10 bin TL faizsiz, taksitli nakit avansın sahibi olabilecekler.

İş Bankası 10 Bin TL Faizsiz, Taksitli Nakit Avans Başvuru Şartları

İş Bankası’nın başlatmış olduğu 10 bin TL, faizsiz, taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, 31 Aralık 2022 tarihine kadar İş Cep uygulaması üzerinden “Müşteri olmak istiyorum” sekmesine giderek başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Kampanyadan İş Bankası'nın yeni müşterisi olan ve kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu onaylanan herkes yararlanabilecek.

Peki 10 bin TL faizsiz, taksitli nakit avans fırsatından yararlanmanın diğer şartları nelerdir?

İş Cep uygulamasının yeni müşteri olmak isteyen vatandaşları yönlendirdiği başvuru formunu dolduran vatandaşlar, daha sonrasında uygulama üzerinden kredi kartı başvurularını gerçekleştirecekler. Kredi kartı başvurusu akabinde telefonlarına gelecek onay mesajına göre başvuru şartlarını sağlayıp, sağlamadıklarını görebilecekler.

Genel itibariyle şartları belirtmek gerekirse, 18 yaşından büyük olmak ve onaylanan nakit avansın taksitlerini ödeyebilecek düzeyde bir gelire sahip olmak yeterli. Yine de detaylı ve sağlıklı bilgiye ulaşmak için İş Bankası'nın 7/24 müşteri desteği sağlayan müşteri hizmetlerini aramaları veya kendilerine en yakın konumda bulunan İş Bankası şubesini ziyaret etmeleri doğru olacaktır.

Başvuruda bulunan her müşteri kampanyadan yalnızca 1 defa yararlanabilecek, 10 ay vade ile faizsiz ve taksitli 10 bin TL nakit avanslarına kavuşabilecekler.

Kampanyadan Yararlanma Süresi

İş Cep uygulaması üzerinden “Müşteri olmak istiyorum" sekmesine giderek başvuru yapan yeni müşterilerin, başvurularını takip eden 7 iş günü içerisinde kredi kartı başvurusunda bulunmaları gerekiyor. Kampanya süresi ise kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonraki 1 yıl geçerliliğini koruyacak.