PTT Emekli Promosyonuna Zam Yaptı! Zam Sonrası Güncel PTT Promosyon Ödemeleri

PTT'nin emekli promosyonundaki güncellemesi dikkat çekti. Artık eskisinden daha fazla promosyon ödemesi alabilirsiniz. Diğer bankalar gibi yüksek ödemelerde bulunan PTT, promosyon konusunda oldukça bonkör davranıyor. İşte güncel promosyon ödeme miktarları...

PTT Emekli Promosyonuna Zam Yaptı! Zam Sonrası Güncel PTT Promosyon Ödemeleri

Hesaplara yatacak ödemeler maaş tutarına göre farklılık göstermektedir. Yeni tutarlar pek çok kişinin yüzünü güldürecek. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının yaptığı açıklamada yeni oranların nasıl olacağına da yer verildi. Promosyon tutarının kaç TL olarak güncellendiği araştırılıyor. Alacağınız emekli maaşına göre değişecek bu durumla birlikte yüzlerce TL daha fazla ödeme alma fırsatını değerlendirebilirsiniz. Eski emekli promosyonlarından eser kalmadı.

Buna göre kişi 3500 TL’ye kadar olan maaşı için 3000 TL promosyon alabilecek. Kişinin maaşı 3500 ile 7500 TL arasında ise promosyonun tutarı 500 TL artacak.

7500 ile 10000 TL arasında olanlar ise 4500 TL promosyon alacak. Ayrıca kişi 10000 TL ve daha fazla maaş alıyorsa hesabına yatacak miktar 5000 TL olacaktır. Maaşın yüksek olması yatacak paranın da fazla olması anlamına geliyor. Bu sebeple maaş ve promosyon oranına dikkat edilmesi gerekiyor.