TBMM Üzerinden Basına Sızdı! Emekliye Yapılacak Ödemeler Onaylandı! Emekli Maaşına EK 5 Bin TL!

Meclis'ten medyaya sızdı. Emeklilere yapılan ödemeler onaylandı. Emekli maaşına 5000 TL daha eklendi. Kamu bankaları, emekli olan ve meclis onayı alan sakinlere verilecek 5000 TL'lik ek kredili mevduat hesabı taleplerini işleme almakla sorumlu olacak.

TBMM Üzerinden Basına Sızdı! Emekliye Yapılacak Ödemeler Onaylandı! Emekli Maaşına EK 5 Bin TL!

TBMM tarafından da onaylanan bu kredili mevduat hesabı başvurularında, emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan almanız durumunda, hak sahibi kişiler düşük faiz oranlarıyla kendi hesaplarına ek fon alabileceklerdir.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank'tan alıyorsanız ihtiyaç kredisine başvurabilir, yetkilendirilen kredileri dilediğiniz zaman hesaplarımıza yatırarak kullanabilirsiniz.

5.000 TL Kredili Mevduat Hesabı

5000 TL kredi mevduat hesabına başvurmak isteyen vatandaşlar, bankaların internet bankacılığı hizmetlerine erişebilecek, kendi hesaplarına ayrılan kısımdan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilecek, onaylanan kredileri hesaplarına yatırabilecek ve kullanabilecekler. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, ihtiyaç kredisi kullanacak tüm vatandaşlar için bu kampanyaları başlattıklarını, nakit kredi kullanacak vatandaşlara da geldiklerinde destek ödemesi yapacaklarını açıkladı.

24 Ay Kredi İmkanı Fırsatı

Acil kredi kampanyası, daha yüksek limitli kredi kullanacak katılımcılara 50.000 TL'ye kadar 36 ay, 100.000 TL'ye kadar 24 ay kredi imkanı sunuyor. Bir kişi emekli maaşını kendi bankasından alıyorsa ve krediye ihtiyacı varsa, kamu bankaları her zaman aynı gün ihtiyaç kredisi veriyor. Ayrıca size en yakın banka şubesini ziyaret ederek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bankalar müşteri kazanmak için reklam yarışına devam ederken, müşteriler en çok para ödeyen bankaları arıyor. Bu durumda olan bazı bankalar Eylül ayında ücretlerini düşürürken, diğerleri bu ödemeleri artırarak tüketiciyi çekmeye devam etti.

Ağustos ayında yoğun ilgi gören kampanya süreci, Eylül ayının son haftasına kadar devam etti. Bazı bankalar, emekli maaşlarının devrinin ardından 8 bin TL'nin üzerinde ödeme yapılmasına yönelik kampanyaları kabul ederken, ek ödemelerle bu tutar 10 bin TL'ye yükseldi.

Emekli Promosyonu Eylül Kampanyası Sonunda Belli Oldu

31 Ağustos 2022'de birçok banka emeklilik terfi çabalarının sonuçlandığını açıkladı. Bankalar, emeklilik pazarlama kampanyalarını 30 Eylül 2022'ye kadar uzatmak için Eylül ayına güncelleme kararı aldı. Daha önce emeklilik promosyonu almış ancak taahhüt süresini yerine getirmemiş olanlar da banka değiştirerek yüksek promosyondan yararlanabilmektedir.

Binlerce insan hala emekli promosyon bankalarıyla ilgileniyor. Tüketicilerin maaşlarını bankalarına getirmeleri halinde İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, TEB, Ziraat Bankası ve diğer tüm finans kuruluşları onlara çok önemli bir promosyon şansı sağlayacaktır.