Vakıfbank Banka Hesabı Olanlar Dikkat Etsin! Bankadan 4 Gün İçinde Sonuçlar Çıkıyor!

Kamu bankası işlevi gören Vakıfbank'ın yeni kampanyasına katılarak, paraya ihtiyacı olan tüm vatandaşlar 4 gün içinde başvurmaları halinde uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Vakıfbank Banka Hesabı Olanlar Dikkat Etsin! Bankadan 4 Gün İçinde Sonuçlar Çıkıyor!

Bir kamu bankası olan Vakıfbank, programları ile başta emekliler ve bireysel bireyler olmak üzere tüm vatandaşların borç ödeme yükümlülüklerini yerine getirmeyi hedeflemektedir.

4 Gün İçinde Başvuru Yapılabilir

Önümüzdeki dört gün içinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişiler bankanın şartlarını yerine getirirlerse ihtiyaç kredisi için düşük faiz oranları ile kredi ödemeleri yapılacak. Banka müşterisiyseniz ve kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, Vakıfbank'ın bu girişimine katılmak için tek yapmanız gereken bankanın mobil uygulamasını indirmek ve şifreyle giriş yapmak. Devlet bankası Vakıfbank, herhangi bir gelir belgesi talep etmeden veya sizi banka şubelerinden birine çağırmadan, 36 ay vadeli kredi ödemeniz için internet bankacılığı uygulaması üzerinden anında 50.000 TL krediyi Vakıfbank hesabınıza yatıracaktır.

Başvurusunu tamamlayan ve nakdi kredi için uygun bulunan tüm bireysel müşterilerin de ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için bankanın internet sitesinde yer alan kredi başvuru formunu doldurarak harekete geçeceğini belirtmek isteriz. Diğer bankalara göre indirimli faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan Vakıfbank, tutarın 50.000 TL olması halinde 12 ay, 24 ay ve 36 ay vadeli kredi paketleri sunuyor.

Vakıfbank'tan Uygun Fiyatlı İşyeri Satışı da Başladı

Vakıfbank, satılık konut, mülk, işyeri ve haciz süreci başlamış arsaların satışa sunulduğu Vakıfbank Emlak web sayfasını geliştirdi. Bankanın sattığı gayrimenkullerin fiyatları piyasa fiyatları değildir; bunun yerine, spot piyasada sunulan benzer mülklerden daha ucuzdurlar. Vakıfbank Gayrimenkul bu ortamda Ankara için dubleks daire pazarlamaya başladı. Vakıfbank Gayrimenkul'ün satışa sunduğu dubleks ofisin konumu Ankara'nın Yenimahalle semtinde yer alıyor. Ankara'nın Pamuklar Mahallesi Yenimahalle bölgesinde 193 metrekare dubleks ofis fiyatları 520 bin liradan başladı. Satış için teklif sistemi kullanan Vakıfbank Gayrimenkul, bunun tersinin de geçerli olduğunu iddia ediyor. Ek olarak işyerinin hem mağaza hem de dükkân niteliği de taşıdığını ileri sürmekteler.