Ziraat Bankası Nakit İhtiyaçlarınıza Anında Yardım Ediyor! O Tarihe Kadar Başvurmanız Gerekiyor!

Acilen paraya ihtiyacı olanlar için mükemmel fırsat. Ziraat Bankası tarafından başlatılan yeni bir uygulama ile acil nakit ihtiyacı olan kişilere faizsiz 10.000 TL nakit avans verilecek.

Ziraat Bankası Nakit İhtiyaçlarınıza Anında Yardım Ediyor! O Tarihe Kadar Başvurmanız Gerekiyor!

10.000 TL nakit avans kampanyası Ziraat Bankası'nda hesabı olan veya mobil aplikasyon üzerinden hesap açanlara faiz işletmiyor. Ayrıca nakit avans kampanyasında 6 ay taksit seçeneği sunulmaktadır. Haberimizde Ziraat Bankası’nın yaptığı nakit avans kampanyası ile ilgili detayları bulabilirsiniz.

Yeni Müşterilere Büyük Avantaj Sağlanıyor

Mobil uygulama üzerinden Ziraat Bankası müşterisi olarak kaydolanlar birçok avantajdan yararlanabilmektedir. Bir yıllık EFT, Havale, HIZLI masrafsız, kredi kartlarında bir yıllık kartsız masrafsız, 6 ay vadeli 10.000 TL faizsiz nakit avans kampanyası ve zamanında %2 faiz mevduat hesapları söz konusu avantajlardan birkaçıdır. Ziraat Bankası'ndan kredi kartı başvurusu yapmak ve müşteri girişi yapmak için mobil uygulamayı da kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası'nın kullandırdığı faizsiz nakit avans kredisi için son başvuru tarihi 31 Ocak 2023 olarak belirlendi. 10.000 TL faizsiz nakit avans başvurusu için Ocak ayı sonuna kadar vaktiniz var.

Kampanya Şartları Neler?

  • Bir yıl boyunca Banka Havalesi, HIZLI veya EFT işlemlerinden herhangi bir ücret alınmayacaktır.
  • İlk yıl kredi kartlarından yıllık ücret alınmayacaktır.
  • Uzaktan satın alma işlemi ile ilk kez Bankkart kredi kartı sahibi olan müşterilere özel 10.000 TL'ye kadar 6 taksitte Faizsiz Nakit Avans sağlanacak.
  • Bankkart'ın kredi kartı özelliği kullanılarak kampanya boyunca tek seferde yapılacak her 500 TL ve üzeri alışverişe 25 TL olmak üzere toplam 150 TL Bankkart Lirası hediye edilecektir.
  • 10.000–5.000.000 TL bakiyeli ve 32–400 gün vade aralığına sahip vadeli mevduat hesapları, Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi'nden açıldıklarında ekstra %2,00 faiz kazanacaktır.
  • Yaklaşık 20.000 Kamu Bankası ATM'sinden “diğer bankalardaki işlemlerden” ücret alınmadan işlem yapılabilmektedir.
  • Promosyon 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan faydalanmak için Ziraat Mobil'e müşteri olarak giriş işlemi tamamlanmış olmalıdır.
  • Kredi kartının tesliminden sonra kampanya tanımlaması hızlı bir şekilde yapılacaktır.